Kapcsolat | Szállítási Feltételek

Kapcsolat | Szállítási Feltételek
AL-KO KFT
Haraszti u. 122/a
2351 Alsónémedi
Fon: +36 29 - 5370 50
Fax: +36 29 - 5370 51
Mail: al-ko@al-ko.hu

Az elnökség képviselője: Roland Kober 

Elnökség: Harald Kober, Raymond Kober, Stefan 

Felügyelőbizottság: Herbert Kober (elnök)

Jogi nyilatkozatok
Adatvédelmi nyilatkozat Az AL-KO KOBER AG, az összes honlapján megadott személyes adatokat kizárólag az Ön személyes kiszolgálása érdekében tárolja és használja, termékinformációk átadása vagy szolgáltatási ajánlatok nyújtása érdekében, és kizárólag az AL-KO cégcsoporton belül adja tovább. Az AL-KO KOBER AG garantálja, hogy az összes adatot a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően gyűjti és kezeli.


COPYRIGHT
Az AL-KO minden jogot fenntart az internetes oldalainak létrehozása céljából felhasznált szövegekkel, képekkel, ábrákkal, hanganyagokkal és animációkkal kapcsolatban. Mindezek teljes mértékben a szerzői és szomszédos jogok védelme alatt állnak. A felhasznált elemek egy részére harmadik felek szerzői jogai is vonatkoznak. Az AL-KO weboldalak tartalma, az AL-KO KOBER AG előzetes, írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célra nem másolható, nem használható fel, nem módosítható vagy tehető hozzáférhetővé harmadik fél számára.
Ez alól csak azok az adatállományok képeznek kivételt, amiket az AL-KO kifejezetten letöltésre és közzétételre kínál.


VÉDJEGYEK
Az AL-KO weboldalain felhasznált szöveges és kép márkajelzések nagyobbrészt védettek. Ez különösen a logókra, terméknevekre és típusmegjelölésekre vonatkozik.


A GARANCIA ÉS SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA
Az AL-KO weboldalait a lehető legnagyobb gondossággal szerkesztjük. Ennek ellenére az AL-KO nem garantálhatja a közzétett információk hibátlanságát és pontosságát. Az AL-KO semmilyen kárért sem vállal felelősséget, ami jelen weboldalak közvetlen vagy közvetett használatából ered, amennyiben az nem az AL-KO vagy közreműködőinek szándékosságából vagy durva gondatlanságából ered. Az adatok letöltése és a személyes adatok megadása mindenkinek saját kockázatára történik. 


ÚTMUTATÁS
A Landgericht Hamburg 1998. május 12-i ítéletében kimondta, hogy a weboldalra történő link kihelyezéssel a kihelyező a linkelt oldal tartalmáért is részeleges felelősséget vállal. A Bíróság szerint ez alól csak akkor mentesül, ha a weboldalak tartalmától kifejezetten elhatárolódik. Weboldalainkon sok, más oldalra mutató linket helyeztünk el. Kifejezetten hangsúlyozzuk, hogy a linkelt oldalak tartalmára semmilyen befolyással sem rendelkezünk. Ezért ezen oldalak tartalmától kifejezetten elhatárolódunk és azokat semmiképp sem tekintjük sajátunknak. Jelen nyilatkozatunk az összes linkre vonatkozik, és azon oldalak tartalmára, amikre ezen linkek mutatnak. 

Az ÁSZF itt olvasható.

Az ÁSZF itt olvasható el:

Betonozás